MasterChef: Πανωλεθρία στην ομαδική δοκιμασία για τους «μπλε» -Πήγαν άδειο πιάτο στους κριτές [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Πανωλεθρία στην ομαδική δοκιμασία για τους «μπλε» -Πήγαν άδειο πιάτο στους κριτές [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παίκτες του MasterChef χωρίστηκαν σε δύο ομάδες προκειμένου να εκτελέσουν την ομαδική δοκιμασία στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο υποομάδες και έπρεπε να φτιάξουν τις ίδιες παρασκευές, ενώ τους χώριζε ένας τοίχος. Η βαθμολογία θα προέκυπτε από την ομοιότητα που θα είχαν τα πιάτα, εμφανισιακά και γευστικά.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η μπλε ομάδα έδειξε πως δεν το «είχε» στη συνεννόηση και αυτό τους δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα.

Οταν βρέθηκαν μπροστά στους κριτές αποδείχθηκε πως πρώτο πιάτο της μίας υποομάδας δεν είχε καμία σχέση σε στήσιμο και γεύση με της άλλης.

Το σοκ, όμως, για τους κριτές ήρθε όταν άνοιξαν οι καμπάνες στο δεύτερο πιάτο, καθώς το ένα από τα δύο ήταν άδειο.

MasterChef: Πανωλεθρία στην ομαδική δοκιμασία για τους «μπλε» -Πήγαν άδειο πιάτο στους κριτές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
MasterChef: Πανωλεθρία στην ομαδική δοκιμασία για τους «μπλε» -Πήγαν άδειο πιάτο στους κριτές [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef δοκιμασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ