Αποκλειστικό βίντεο: Το ντου των Ουκρανών χούλιγκαν εναντίον Ρώσων στο Κολωνάκι - iefimerida.gr

Αποκλειστικό βίντεο: Το ντου των Ουκρανών χούλιγκαν εναντίον Ρώσων στο Κολωνάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η Τσακάλωφ στο Κολωνάκι. Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το iefimerida.gr αποτυπώνει καρέ-καρέ την άγρια συμπλοκή Ρώσων και Ουκρανών χούλιγκαν σε καφέ στο Κολωνάκι.

Στο εν λόγω καφέ, κάθονταν μια παρέα πέντε Ρώσων. Οταν αποχώρησαν από το μαγαζί τους εντόπισαν στο παρακάτω στενό, μια ομάδα Ουκρανών φιλάθλων της Ντιναμό Κιέβου που περνούσε από το σημείο.

Ορισμένοι τους υπολογίζουν σε 15 με 20 άτομα, άλλοι σε 40. Οι Ουκρανοί μόλις αντιλήφθηκαν τους Ρώσους, άρχισαν να τους κυνηγούν. Οι Ρώσοι μπήκαν ξανά στο μαγαζί γα να σωθούν και οι Ουκρανοί έκαναν ντου στο μαγαζί. Ακολούθησαν άγρια επεισόδια, εκσφενδονίστηκαν καρέκλες, τασάκια, έσπασαν τζαμαρίες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ και πραγματοποιήθηκαν 18 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές.

Οπως αναφέρουν άνθρωποι του καταστήματος δεν υπάρχει τραυματισμός πελάτη ή εργαζομένου.

Δείτε το αποκλειστικό video του iefimerida.gr από το καφέ στο Κολωνάκι, από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν ότι συνέβη

Ελεύθεροι οι 17 από τους 18 προσαχθέντες

Αργά το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι οι 17 από τους 18 προσαχθέντες. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κρατήθηκε μόνο ένα άτομο, ελληνικής υπηκοότητας, επειδή πάνω του βρέθηκε μια σιδερογροθιά και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής των προσαχθέντων στο επεισόδιο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τρίτη ομάδα, που αναζητούσε Ουκρανούς οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου για να τους επιτεθεί, αλλά αποφεύχθηκε κάτι τέτοιο, καθώς προηγήθηκε το άλλο επεισόδιο και επενέβη γρήγορα η Αστυνομία.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αστυνομικοί, από το γεγονός ότι οι προσαχθέντες ήταν στην πλειψηφία τους Έλληνες οπαδοί της ΑΕΚ, μαζί με δύο Ιταλούς αντιφασίστες και κάποιους Λευκορώσους.

Να σημειωθεί ότι οι Ουκρανοί οπαδοί βρίσκονται στην Αθήνα για το βραδυνό παιχνίδι (22:05) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Ντιναμό Κιέβου θα έχει το βράδυ στο ΟΑΚΑ περίπου 330 οπαδούς της, ενώ από χθες ο Ρουβίκωνας απειλεί για επίθεση στους Ουκρανούς οπαδούς, οι οποίοι, όπως λέει, είναι γνωστοί ως φασίστες στην πατρίδα τους και την Ευρώπη.

Δείτε τους Ουκρανούς σε νέο βίντεο έξω από το μαγαζί να φωνάζουν συνθήματα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ