Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πριγκιπας Χαρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη στα βρετανικά μέσα πως η Βικτόρια Μπέκαμ κρύβεται πίσω από το στιλ της Μέγκαν Μαρκλ και αν λάβουμε υπόψιν μας τις παρακάτω φωτογραφίες ίσως και να ισχύει.

Συγκεκριμένα, τα ξένα μέσα ανέφεραν πως η διάσημη και Βρετανή σχεδιάστρια δίνει συμβουλές στην Μέγκαν Μαρκλ πριν από κάθε της εμφάνιση, έτσι ώστε να ντύνεται σύμφωνα με τα βρετανικά πρότυπα μόδας, τα οποία διαφέρουν κάπως από αυτά που είχε συνηθίσει η Αμερικανή.

Βέβαια, ακόμη η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει φορέσει κάποια δημιουργία της Βικτόρια Μπέκαμ, ούτε παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδα της πριν 4 μέρες, ωστόσο δεν αποκλείεται οι δύο γυναίκες να έχουν γίνει φίλες και να μοιράζονται μαζί στιλιστικά tips.
Πάντως, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο, οι παρακάτω εμφανίσεις έχουν αρκετά κοινά, με την «γκουρού» του στιλ να φοράει βέβαια περισσότερο χρώμα από ότι η μελλοντική πριγκίπισσα η οποία επιμένει στις σκούρες αποχρώσεις.
Αυτές είναι, λοιπόν, οι έξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει αντιγράψει το ντύσιμο της Βικτόρια Μπέκαμ:

  • Φαρδιά παντελόνα
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όχι μία, αλλά δύο φορές έχει φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ φαρδιά παντελόνα από τότε που μετακόμισε στο παλάτι μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.
Βέβαια, η Βικτόρια Μπέκαμ την είχε κάνει τάση πολύ πιο πριν από την Μαρκλ, ενώ μία περίοδο εμφανιζόταν φορώντας μόνο παντελόνες σε διάφορα χρώματα με τακούνι ή ακόμη και με φλατ sneakers.

  • Μαύρο σακάκι
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μπορεί κάτι να μας θύμιζε η πρώτη βραδινή έξοδος της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά τώρα είμαστε πεπεισμένοι πως και αυτό το outfit το εμπνεύστηκε από την Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία ως γνωστόν αγαπά το ανδρόγυνο στιλ. Η μόνη διαφορά είναι στην μπλούζα από μέσα, με την σχεδιάστρια να παραμένει στο μαύρο και την Μέγκαν Μαρκλ να σπάει την μονοχρωμία με μία λευκή μπλούζα.

  • Ζιβάγκο
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η νέα αγάπη της Μπέκαμ φαίνεται να είναι και η ίδια της Μέγκαμ Μαρκλ. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια όχι μόνο στις τελευταίες της εμφανίσεις προτιμά τα ζιβάγκο, αλλά εμφανίστηκε και με ένα μαύρο στην επίδειξη μόδας που είχε πριν 4 μέρες. Την τάση ακολούθησε και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία μόλις μετά από δύο μέρες εμφανίστηκε και αυτή με ένα ίδιο μαύρο ζιβάγκο. Τυχαίο, δεν νομίζουμε!

  • Καμηλό παλτό
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Είναι σικ και ταιριάζει με όλα. Είναι λογικό οι δύο πιο διάσημες γυναίκες της Βρετανίας να έχουν προτιμήσει ένα τέτοιο πανωφόρι στις επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά οι ομοιότητες ακόμη και στην επιλογή του παλτό, που έκανε η κάθε μία, είναι πολλές.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ έχει δείξει την προτίμησή της στα πολύ μακριά και φαρδιά παλτό, τα οποία ουσιαστικά αφήνουν εκτεθειμένα μόνο το κεφάλι και το πόδι της από την γάμπα και κάτω.
Ενα φαρδύ και μακρύ καμηλό παλτό είχε επιλέξει και η Μέγκαν Μαρκλ στην δημόσια εμφάνισή της τα Χριστούγεννα. Ετσι η μόνη διαφορά στις δύο αυτές εμφανίσεις πέρα από την απόχρωση, ήταν και η ζώνη που είχε φορέσει η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι.

  • Τζιν παντελόνι, λευκή μπλούζα
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Ωστόσο, απ΄όλα το πιο παρόμοιο ντύσιμο που έχουν κάνει είναι αυτό με το τζιν παντελόνι και την λευκή μπλούζα.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε εμφανιστεί έτσι στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της με τον Πρίγκιπα Χάρι στο Τορόντο, μόνο που αντί για μπλούζα είχε επιλέξει ένα λευκό πουκάμισο.

Από την άλλη η Βικτόρια Μπέκαμ είχε εμφανιστεί πρώτη με αυτό το outfit και συγκεκριμένα στην ανοιξιάτικη επίδειξη μόδας της τον περασμένο Οκτώβριο.

  • Ιδιος, ατημέλητος κότσος
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Πιστή αντιγραφή: Εξι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει ντυθεί ακριβώς όπως η Βικτόρια Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 11

Κι εκεί που όλα τα μέσα αναρωτιούνταν πως γίνεται μία μελλοντική πριγκίπισσα να εμφανίζεται αχτένιστη σε επίσημη εμφάνιση, η απάντηση τώρα είναι ξεκάθαρη... το αντέγραψε από την Βικτόρια Μπέκαμ.

Η σχεδιάστρια από τότε που έκοψε καρέ τα μαλλιά της εμφανίζεται συνεχώς έχοντας τα πιασμένα πάνω χαλαρό κότσο.

Τον ίδιο ατημέλητο κότσο με τις ανάλαφρες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της έκανε και η Μέγκαν Μαρκλ σε εμφάνισή της στο Μπρίνξτον. Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν είχαν αφήσει ασχολίαστο το χτένισμα της Μέγκαν Μαρκλ τότε, γράφοντας πως πρέπει να χτενίσει καλύτερα τα μαλλιά της.

Φωτογραφίες: AP- Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ