Τους τελείωσε ο έρωτας -Η Μελάνια δεν έστειλε τίποτα στον Ντόναλντ Τραμπ για τον Αγιο Βαλεντίνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τους τελείωσε ο έρωτας -Η Μελάνια δεν έστειλε τίποτα στον Ντόναλντ Τραμπ για τον Αγιο Βαλεντίνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που πολλοί πολιτικοί λαμβάνουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως μια ευκαιρία για να γιορτάσουν με τις συζύγους τους, ένα ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα σιωπηλό: η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η έλλειψη έστω και ενός μηνύματος τόσο από την πλευρά του προέδρου όσο και από την Πρώτη Κυρία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εν μέσω δημοσιευμάτων την Τετάρτη πως η Στόρμι Ντάνιελς, η πορνοστάρ που ισχυρίζεται πως είχε σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, είναι πλέον ανοιχτή στο ενδεχόμενο να μιλήσει δημόσια.

Τους τελείωσε ο έρωτας -Η Μελάνια δεν έστειλε τίποτα στον Ντόναλντ Τραμπ για τον Αγιο Βαλεντίνο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η υποτιθέμενη σχέση έγινε πρωτοσέλιδο μετά την αποκάλυψη της Wall Street Journal πως ο Μάικλ Κοέν, ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους του Τραμπ, πλήρωσε 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς για να μην μιλήσει.

Τους τελείωσε ο έρωτας -Η Μελάνια δεν έστειλε τίποτα στον Ντόναλντ Τραμπ για τον Αγιο Βαλεντίνο [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στη συνέχεια, η Πτρώτη Κυρία εξαφανίστηκε από τις δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της. Ακύρωσε το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, όπως είχε προγραμματιστεί και δεν έκανε καμία ανάρτηση για την επέτειο του γάμου τους στις 22 Ιανουαρίου, όπως συνήθιζε εδώ και χρόνια.

Αντιθέτως, η Μελάνια Τραμπ, χθες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, πέρασε την ημέρα της επισκεπτόμενη άρρωστα παιδιά στο National Institutes of Health's Children's Inn στο Μέριλαντ. Η Μελάνια έφτιαξε με τα παιδιά κάρτες για του Αγίου Βαλνεντίνου και διακόσμησε μπισκότα.

Τους τελείωσε ο έρωτας -Η Μελάνια δεν έστειλε τίποτα στον Ντόναλντ Τραμπ για τον Αγιο Βαλεντίνο [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ