Το Rodeo μετακομίζει στο Epsilon – Τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Rodeo μετακομίζει στο Epsilon – Τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής [βίντεο]

Νέα τηλεοπτική στέγη βρήκε η εκπομπή «Rodeo»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στέγη βρήκε η σατιρική εκπομπή «Rodeo» μετά το ξαφνικό κόψιμο από τον ΣΚΑΙ, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο παρουσιαστής του «Rodeo» μίλησε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» και τόνισε πως η εκπομπή θα μεταδίδεται από το Epsilon.

Φανερά ενοχλημένος από την στάση του ΣΚΑΙ, ο Περρής δήλωσε:

«Δεν έχουμε δώσει μόνο τα χέρια με το Epsilon, έχουμε δώσει αγκαλιές. Ξέρεις πόσο καιρό είχαμε να δούμε χαμόγελα στο γραφείο; Βρίσκαμε πόρτες κλειστές. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Σφίγγαμε τα δόντια κι εγώ τα έσπασα κιόλας, μου λείπουν δύο δόντια και πρέπει να πάω να τα βάλω. Ήταν λίγο περίεργα, δυσκολευτήκαμε, χωρίς λόγο.

Μεταφέραμε τα δεντράκια μας στον ώμο τα Χριστούγεννα, αφού είχαμε πάει μαζί με τη γυναίκα μου να ψωνίσουμε, τα τοποθετούσαμε, τα καθαρίζαμε για να μη μείνει τίποτα κάτω για την επόμενη εκπομπή. Ξαφνικά έβλεπες μια κυρία με κοιλιά να κρατάει ένα δεντράκι, μια άλλη να βαστάει ένα άλλο δεντράκι κι αυτό το κάναμε κάθε μέρα προκειμένου να στολίσουμε.

Εμένα αυτό που μου λείπει είναι το βασικό: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ, γίνονται αυτά, γεια σας, θα τα ξαναπούμε». Ενημερώθηκα από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος ασχολείται με τις παραγωγές. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τον νέο διευθυντή, το μόνο που έκανε ως πράξη ήταν να πει ότι δε συνεχίζεται αυτή η εκπομπή, αλλά όχι σε μας. Κανείς δεν μίλησε σε μας. Στην Αθηναΐδα δεν ευχήθηκε κανένας για το παιδάκι.

Είναι επιλογή του καναλιού αν θέλει να κάνει τουρκο-trash. Μπορεί όμως να βρει έναν πιο κομψό τρόπο…»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Περρής Rodeo Epsilon ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ