Πυροβολισμοί στα κεντρικά της ΝSA: Πολλοί τραυματίες, δεν σχετίζεται με τρομοκρατία - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί στα κεντρικά της ΝSA: Πολλοί τραυματίες, δεν σχετίζεται με τρομοκρατία

Φωτογραφία: Τα κεντρικά γραφεία της NSA/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετοί είναι οι τραυματίες από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας στο Φορτ Μιντ του Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έδωσε ομοσπονδιακός αξιωματούχος, η υπόθεση δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί τοπική ώρα (14.00 ώρα Ελλάδας), όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να μπει στις εγκαταστάσεις της NSA, χωρίς να έχει την κατάλληλη άδεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της υπηρεσίας, σημειώθηκαν πυροβολισμοί, αλλά κανένας από τους τραυματισμούς δεν φαίνεται να οφείλεται σε σφαίρες.

Στην ανακοίνωση της NSA δεν αποσαφηνίζεται ποιος άνοιξε πυρ, αν δηλαδή πυροβόλησαν οι δράστες ή οι φρουροί του κτιρίου για να αποτρέψουν την είσοδο των υπόπτων στον χώρο.

Πυροβολισμοί στα κεντρικά της ΝSA: Πολλοί τραυματίες, δεν σχετίζεται με τρομοκρατία | iefimerida.gr 0

Ασαφές παραμένει και το πόσοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Αρχικά, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες και έναν συλληφθέντα, στη συνέχεια όμως ένας εκπρόσωπος της NSA είπε ότι υπάρχει μόνο ένας τραυματίας.

Αστυνομικοί ερεύνησαν το μαύρο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα από την πύλη εισόδου της NSA. Έβγαλαν από το όχημα διάφορα αντικείμενα και τα έλεγξαν με τη βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Πυροβολισμοί στα κεντρικά της ΝSA: Πολλοί τραυματίες, δεν σχετίζεται με τρομοκρατία | iefimerida.gr 1

Το Φορτ Μιντ βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στην περιοχή της Ουάσινγκτον και οι οδηγοί συχνά στρίβουν στη λάθος έξοδο και καταλήγουν στις πύλες της NSA που φρουρούνται από ένοπλους άνδρες.

Πυροβολισμοί στα κεντρικά της ΝSA: Πολλοί τραυματίες, δεν σχετίζεται με τρομοκρατία | iefimerida.gr 2

Το τηλεοπτικό κανάλι NBC Washington μετέδωσε εικόνες στις οποίες διακρίνεται ένα μαύρο όχημα σφηνωμένο στις μπάρες που προστατεύουν την είσοδο του πολύ καλά φυλασσόμενου συγκροτήματος.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ένα πρόσωπο, με χειροπέδες, καθισμένο στο πεζοδρόμιο.

#BREAKING | Shooting at NSA headquarters in Maryland, USA, 3 people injured; 1 person taken into custody pic.twitter.com/vmb0nYinll

Πηγή Βίντεο: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Μέριλαντ κεντρικά γραφεία NSA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ