Ο Θεοδωράκης προτείνει στον Τσίπρα να πάει σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Ο Θεοδωράκης προτείνει στον Τσίπρα να πάει σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

O επικεφαλής του Ποταμιού ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις σε όλα τα εθνικά θέμα και τα τελευταία γεγονότα στην περιοχή των Ιμίων.

«Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα. Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει την ευθύνη για εθνική συνεννόηση. Να γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπου θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα και θα χαραχθεί η πατριωτική μας γραμμή, μακριά από επικοινωνιακά τεχνάσματα, όπως αυτά που συνηθίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Όπως επέσημανε ο κ. Θεοδωράκης «στόχος είναι, στο τέλος της ημέρας να υπάρχει μια φωνή και όχι ξεχωριστές δηλώσεις από τον καθένα μας. Σε κάθε περίπτωση ο Ερντογάν θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, έχει να κάνει με την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ