Με κόκκινα σταράκια και μηχανή! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός κουζίνας, είναι άλλος άνθρωπος [εικόνες] - iefimerida.gr

Με κόκκινα σταράκια και μηχανή! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός κουζίνας, είναι άλλος άνθρωπος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντισυμβατικός, ροκ, αυστηρός κυρίως με τον εαυτό του: ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο master της κουζίνας που δεν φανταζόταν ποτέ ότι, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, θα γινόταν τηλεοπτικό πρόσωπο.

Πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» μέχρι να μάθει τα μυστικά της κουζίνας από τους καλύτερους. Εζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο. Οπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο Down Town έδινε 590 λίρες για ένα δωμάτιο 15 τ.μ και δεν του έμενε τίποτα στην άκρη. Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος ήταν σύμμαχός του στο όνειρό του και η στήριξή του ήταν καθοριστική για εκείνον: ο πρώτος δεν δίστασε να ταξιδέψει στο Λονδίνο προκείμενου να πείσει τον σεφ να παραμείνει εκεί και να μην τα παρατήσει.

Λίγο μετά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθε στη Ελλάδα και βρήκε τους ανθρώπους που πίστεψαν στο μαγειρικό του ταλέντο.

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον συναντάς κατά κανόνα είτε στα στούντιο του MasterChef είτε στην κουζίνα του Feedέλ. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μια από τις διαδρομές του στο κέντρο της Αθήνας, όπως δεν συνηθίζουμε να τον βλέπουμε.

Δείτε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ MasterChef
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ