Μιρέλα Πάχου: Η νεαρή τραγουδίστρια που μας έκανε να ακούμε το ΜΙ-ΡΕ-ΛΑ στο ριπλέι - iefimerida.gr

Μιρέλα Πάχου: Η νεαρή τραγουδίστρια που μας έκανε να ακούμε το ΜΙ-ΡΕ-ΛΑ στο ριπλέι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τραγούδι που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό έχει το όνομά της. Η Μιρέλα Πάχου γεννήθηκε στη Ρόδο και ήρθε στην Αθήνα για σπουδές στη Νομική.

Σχεδόν 14 χρόνια μετά, ζει το όνειρό της. Μιρέλα και μουσική, είναι πλέον ένα αδιάσπαστο δίδυμο. Η ερμηνεύτρια μετρά ήδη σημαντικές συνεργασίες στην μέχρι τώρα πορεία της και έχει μια ακόρεστη ανάγκη να μαθαίνει συνεχώς: κάνει το Διδακτορικό της στο Δημόσιο Δίκαιο και οι μελωδίες από το ακορντεόν της είναι η κρυφή δύναμή της για να επιτύχει το στόχο. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της έχει τίτλο «Λίγο χρώμα». Η ζωή της, όμως, έχει πολλά χρώματα και όλα είναι φωτεινά.

«Έζησα στη Ρόδο μέχρι τα 18 μου, οπότε και ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Έχω τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις. Όσο δύσκολο κι αν είναι να μιλήσει κάποιος αντικειμενικά για τον τόπο του, θεωρώ ότι η Ρόδος είναι το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί. Εχω πτυχίο από τη Νομική Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο από το ίδιο τμήμα. Η διατριβή μου, δυστυχώς, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, παρά τα αυστηρά (!) χρονοδιαγράμματα που βάζω συνεχώς. Όλα αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν με φόντο τη μουσική, που είχε μπει στη ζωή μου από τα πέντε μου. Όλα ξεκίνησαν από ένα παιδικό -όπως καταλαβαίνετε ροζ- πιανάκι που μου έκαναν δώρο για τα γενέθλιά μου...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Μιρέλας Πάχου, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ