Punk είδωλο! Η Ελένη Κοκκίδου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Punk είδωλο! Η Ελένη Κοκκίδου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ [εικόνα]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το 2013 που έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία και να έχει φανατικούς φίλους.

Τα ζευγάρια της σειράς ζουν καταστάσεις που ίσως να είναι «οικείες» σε πολλούς από εσάς. Οι ιστορίες των ηρώων, με συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις -και βέβαια σπαρταριστό χιούμορ- κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Βούλα και ο Μηνάς (η Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου) είναι ένα ζευγάρι που μας έχει συνηθίσει σε ξεκαρδιστικές ατάκες.

Σε ένα από τα προσεχή επεισόδια, η Ελένη Κοκκίδου κάνει μια απίστευτη μεταμόρφωση για τις ανάγκες της σειράς.

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και σε κάθε της ρόλο επιστρατεύει όλη την υποκριτική της δεινότητα. Στη σειρά θα την δούμε να μεταμφιέζεται για την αποκριάτικη γιορτή... του πολιτιστικού συλλόγου. H Ελένη Κοκκίδου μεταμορφώνεται σε «punk είδωλο» και δείχνει ότι ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του σεναρίου, χωρίς να φοβάται μην «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Δείτε την μεταμόρφωση της Ελένης Κοκκίδου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ