Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική επιχειρηματική ιδέα είχε ένα ζευγάρι με βάση τη Νέα Υόρκη δημιουργώντας ανθοδέσμες που μπορούν να αντέξουν ακόμη και ένα χρόνο.

Όταν ο Σίμα Μπανσάλ παρήγγειλε για την κοπέλα του την καθιερωμένη ανθοδέσμη για τη γιορτή των ερωτευμένων και αποδείχθηκε μεγάλο φιάσκο, οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν ένα επιχειρηματικό ρίσκο.

Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Μπανσάλ, Καναδός στην καταγωγή και η αμερικανίδα σύντροφός του, Σάνι Τσάντχα, ίδρυσαν το «Venus Et Fleur», μια ανθοκομική εταιρεία που ειδικεύεται στα τριαντάφυλλα σε κουτιά και ισχυρίζεται ότι μπορούν να αντέξουν μέχρι και ένα χρόνο.

Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι, και οι δύο στην ηλικία των 20 περίπου ετών, εργάστηκε σε ένα αγρόκτημα στο Εκουαδόρ για να αναπτύξει μια λύση με βάση το κερί που μπορεί να διατηρήσει την υφή, το σχήμα ακόμη και ένα μέρος του αρώματος του τριαντάφυλλου.

Για να προωθήσουν τα ασυνήθιστα λουλούδια τους, το ζευγάρι κατέφυγε σε ένα σύγχρονο τρόπο μάρκετινγκ – ποντάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των διασήμων.
Πριν από δύο χρόνια, η Κλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία ενός κουτιού με τριαντάφυλλα που η εταιρεία Venus et Fleur την είχε στείλει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 14 Φεβ, 2016 στις 9:20 πμ PST

Μετά από την ανάρτηση αυτή, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 500.000 likes, η επιχείρηση πραγματικά απογειώθηκε, σύμφωνα με τον Μπανσάλ.

Η εταιρεία, φυσικά, συνέχισε αυτή την τακτική. Πέρυσι, έστειλε ένα μπουκέτο με τη μορφή ένας «μεγάλου κλειδιού» στον DJ Khaled και ένα κουτί σε σχήμα «G» για την Τζίτζι Χαντίντ για τα 22α γενέθλιά της.

Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Αυξανόμενη ζήτηση

Η Venus Et Fleur άνοιξε το δεύτερο κέντρο διανομής στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο και σχεδιάζει να δημιουργήσει ακόμη τρία, στις ΗΠΑ και διεθνώς – για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση. Η εταιρεία, μάλιστα, λέει πως έχει παραδώσει πάνω από 80.000 παραγγελίες κάθε χρόνο.

Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τα προϊόντα της όμως δεν είναι φθηνά: ένα μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο κοστίζει 39 δολάρια, ενώ ένα κουτί με 42 τριαντάφυλλα κάνει πάνω από 399 δολάρια.

Απασχολεί 44 υπαλλήλους και αναμένεται φέτος να έχει έσοδα μεταξύ 18 και 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα τριαντάφυλλα που δεν μαραίνονται -Το σκέφτηκε ένα ζευγάρι, βγάζει εκατομμύρια [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Προτάσεις γάμου, γενέθλια και μωρά
Βαμμένα σε ποικίλα χρώματα και συσκευασμένα σε κουτιά εμπνευσμένα από αυτά που μπαίνουν τα παριζιάνικα καπέλα, τα τριαντάφυλλα της Venus Et Fleur χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση ή νερό για να αντέξουν για έναν χρόνο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Τσάντχα δήλωσε πως η μακρά ζωή των λουλουδιών, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους «να κοιτάζουν μήνες πίσω και να αισθάνονται ακριβώς όπως εκείνη τη στιγμή που έλαβαν τα λουλούδια».

Πάντως, δεν είναι μια επιχείρηση μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι πελάτες χρησιμοποιούν τα τριαντάφυλλα για να γιορτάσουν κάθε είδους περίσταση, όπως προτάσεις γάμου, γενέθλια ή ακόμη και τη γέννηση ενός μωρού, είπε ο Μπανσάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τριαντάφυλλα επιχείρηση Venus Et Fleur
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ