Η Ελευθερία Ρήγου αδυνάτισε κι άλλο και έκανε σικ εμφάνιση σε πρεμιέρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ελευθερία Ρήγου αδυνάτισε κι άλλο και έκανε σικ εμφάνιση σε πρεμιέρα [εικόνα]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φετινή θεατρική σεζόν, η Ελευθερία Ρήγου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δουλειές με φούντες» που σημειώνει επιτυχία στη Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη.

Η ηθοποιός έγινε ευρύτερη γνωστή τη δεκαετία του 90’ μέσα από ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για εκείνη την εποχή: «Δεν νοσταλγώ τίποτα από την εποχή που ήμουν συνεχώς στα φώτα. Ήμουν μια μηχανή που δούλευε και ποτέ δεν χαιρόταν. Ίσως δεν είχα την ωριμότητα να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συνέβαινε τότε. Ζύγιζα μόλις 48 κιλά, δεν προλάβαινα να φάω, να κοιμηθώ». Αρκετά χρόνια μετά, ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπώρησε (έχει δηλώσει ότι έπασχε από τη νόσο Hashimoto) αλλά η ίδια κατάφερε να το διαχειριστεί με θέληση χάνοντας το περιττό βάρος που πρόσθεσε στο σώμα της.

Η Ελευθερία Ρήγου έχει πλέον μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Πριν από δύο ημέρες, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Cabaret», που ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς. Η ηθοποιός έκανε μια άκρως κολακευτική εμφάνιση.

Δείτε την εμφάνιση της Ελευθερίας Ρήγου στην επίσημη πρεμιέρα του «Cabaret», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελευθερία Ρήγου ΡΗΓΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ