Survivor 2: Οι μάσκες έπεσαν, οι κλίκες αποκαλύφθηκαν και εκτυλίσσονται σκηνές αλά... Χανταμπάκη! [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Οι μάσκες έπεσαν, οι κλίκες αποκαλύφθηκαν και εκτυλίσσονται σκηνές αλά... Χανταμπάκη! [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook- Στο αγώνισμα του επάθλου της ασυλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το αγώνισμα με την μακαρονάδα, οι Μαχητές δεν τα κατάφεραν και έχασαν και στο αγώνισμα της ασυλίας.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ήδη από την παραλία, με την ομάδα των Μαχητών να έχει καταφέρει να συντονιστεί ως προς τις δουλειές που πρέπει να κάνουν εκεί.

Μάλιστα, ο Ηλίας Γκότσης δεν άντεξε και παραπονέθηκε στους συμπαίχτες τους λέγοντάς τους πως δεν είναι σωστό να κάνουν δουλείες μόνο κάποια συγκεκριμένα άτομα.

Στα λεγόμενά του συμφώνησε και η Μελίνα Μεταξά, με αποτέλεσμα να φανεί πως έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κλίκες στην ομάδα τους.

«Από τελείως ανθρώπινη σκοπιά είναι άσχημο να βλέπεις κάποιοι να κάνουν κι εσύ να λες ότι θα πας στο τέλος που θα είναι αναμμένη η φωτιά. Λες και έβρεξε ξύλα, άναψε από μόνη της η φωτιά κι εσύ έρχεσαι για το άραγμα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

«Το χειρότερο είναι να μην κάνεις τίποτα, αλλά να γκρινιάζεις περισσότερο απ’ όλους», πρόσθεσε από την πλευρά της η Μελίνα Μεταξά.

Η άσχημη διάθεση φαίνεται πως τους «ακολούθησε» και στο αγώνισμα για την ασυλία, με τους Μαχητές να κάνουν την δεύτερη χειρότερη εμφάνισή τους στο παιχνίδι.

Παίζοντας με ψιλόβροχο, το αγώνισμα αυτό σίγουρα ήταν πιο εύκολο για όσους το «είχαν» με την ισορροπία, αλλά και για όσους ήξεραν να φτιάχνουν γρήγορα παζλ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να περάσουν γρήγορα τα εμπόδια και στην συνέχεια να δημιουργήσουν ένα παζλ, πάνω στο οποίο υπήρχε μία τρύπα όπου στην συνέχεια οι ίδιοι θα έπρεπε να βάλουν δύο μπαλάκια για να κερδίσουν.

Οι Διάσημοι αποδείχθηκαν πιο τυχεροί και συγκεντρωμένοι παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα και εν τέλει νικώντας τους Μαχητές με 10-5.

Οπως ήταν φυσικό, οι Μαχητές δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με την επίδοσή τους, με το πρόβλημα των «κλίκων» να έρχεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο από την Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία δήλωσε στην κάμερα πως ζηλεύει την αντίπαλη ομάδα.

«Αυτό που εύχομαι ειλικρινά είναι να δεθούμε σαν ομάδα γιατί δεν είμαστε ομάδα. Έχουν χωριστεί τα στρατόπεδα… Ειλικρινά ζηλεύω τους Διάσημους γιατί δείχνουν ότι είναι ομάδα. Εμείς δυστυχώς δεν το έχουμε αυτό. Νομίζω ότι η άλλη κλίκα είναι η Μαρίνα, η Ντάρια όχι τόσο, ο Τέο, ο Νίκος», ανέφερε η ίδια.

Η ίδια μάλιστα πέταξε μπηχτές για όσους από την ομάδα της κερδίζουν συνέχεια στο κουίζ και διαλέγουν κάθε φορά τα ίδια άτομα την ώρα που οι άλλοι πεινούν.

«Η συγκεκριμένη κλίκα φαίνεται και από τα κουίζ που τυχαίνει να τα παίρνουν άτομα από αυτή την κλίκα. Και συνέχεια τα μοιράζονται μεταξύ τους, ενώ πεινάμε και εμείς. Και εμείς θέλουμε να γευτούμε αυτά τα υπέροχα γλυκάκια. Εγώ, αν τύχαινε και κέρδιζα παραπάνω από μία φορά στο κουίζ, θα τα μοίραζα σε διαφορετικά άτομα γιατί ξέρω ότι όλοι πεινάμε και όλοι είμαστε μια ομάδα», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου.

Το ξέσπασμα της Ζωής, πάντως, όπως φάνηκε στη συνέχεια ήταν μόνο η αρχή όλων όσα θα ακολουθούσαν στο Συμβούλιο του νησιού.

Σε ένα συμβούλιο που ασυλία είχαν δυο άτομα. Ο Ηλίας Γκότσης, που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης των Μαχητών για την περασμένη εβδομάδα και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης που κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Και ο Ηλίας με τον Κώστα δεν ψήφισαν προβλέψιμα στο Συμβούλιο του Νησιού. Προβλέψιμα για τους άλλους παίκτες, τα μέλη της κλίκας, όπως την καταχώρησε η Ζωή, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα όργανα.

Ενώ η ψηφοφορία έβγαλε υποψήφια την πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ίδιοι, την Ροδάνδη Καπαρού δηλαδή, η συνέχεια της ψηφοφορίας επεφύλαξε εκπλήξεις.

Ο Ηλίας Γκότσης έβγαλε υποψήφια την Μαρίνα Πήχου. Η έκπληξη, στο άκουσμα του ονόματός της, που διαγράφηκε στο πρόσωπό της, θύμισε... Χανταμπάκη, όπως σχολίαζε το Twitter.

Και δεν ήταν η μόνη έκπληξη... Ακολούθησε μια ακόμη μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη ο οποίος έδειξε για υποψήφια την Ντάρια!

Και ακολούθησε το έλα να δεις...

Μαρίνα και Ντάρια αμέσως άρχισαν να βάλουν κατά των συμπαικτών τους λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί τις ψήφισαν, λέγοντας διάφορα ακατανόητα, με τους δύο άλλους, να απαντούν πάντως σταθερά, ότι αυτό ήθελαν, αυτό ψήφισαν.

Προφανής σκοπός των δύο αγοριών ήταν να σπάσουν την κλίκα, κάτι που η... σφυγμομέτρηση του Twitter δείχνει ότι θα το καταφέρουν.

Οπως αποκαλύφθηκε άλλωστε χθες, είχαν προηγηθεί έντονοι καβγάδες στην παραλία των Μαχητών, οι μισοί δεν μιλιούνται με τους άλλους μισούς και μόνο τυχαίες δεν είναι οι ήττες τους. Ο Ηλίας Γκότσης είχε προηγούμενα με την Μαρίνα στην οποία είχε εμπιστευθεί κάτι προσωπικό και την επόμενη ημέρα η ίδια το αποκάλυψε στον αυτοπροβαλλόμενο ως αρχηγό της κλίκας Νικόλα Αγόρου, ή «φραουλίτσα» κατά το Twitter. Την είχε ξεσκεπάσει μπροστά σε όλους μέσα στην καλύβα και μάλλον η Πήχου το περίμενε ή τουλάχιστον ευελπιστούσε ότι δεν θα την ψηφίσει. Μόνο τυχαία δεν θεωρείται, άλλωστε, η δήλωσή της, πριν την ψηφοφορία, ότι ευελπιστεί να ξανα-έρθει κοντά με τον Ηλία, μαζί με άλλα γλυκόλογα, τα οποία μετατράπηκαν σε οργή και νεύρα μετά την ψηφοφορία. «Δεν φοράει παντελόνια», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Αντίστοιχη η αντίδραση και της Ντάριας την οποία ο υδραυλικός-μποξέρ έβγαλε στη σέντρα λέγοντας ότι δεν του αρέσει το κους κους. Κοινώς δεν του αρέσει η κλίκα. Ισως η πρώτη φορά που παίκτης λέει τόσο ευθέως ότι ψηφίζει κάποιον άλλον λόγω κλίκας. Ηδη το Twitter παραληρεί υπέρ του ζητώντας του να του χαρίσει χαρές «αλά Χανταμπάκη».

Σε κάθε περίπτωση οι μάσκες έπεσαν και το... «παιχνίδι μόλις ξεκίνησε», όπως λέει και ο Τεό στο τρέιλερ.

Ωστόσο, η Μαρίνα όπως φαίνεται και από το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου βρήκε απαράδεκτη την στάση κάποιου άνδρα συμπαίκτη της.
«Για μένα είναι άνανδρο αυτό, δεν φοράει παντελόνια», λέει η Μαρίνα Πήχου. Η Ντάρια Τουρόβνικ τονίζει από την πλευρά της ότι «ο Κώστας με κατηγόρησε για κους κους, δηλαδή δεν ξέρω τι κριτήριο είναι αυτό. Πιστεύω πως είναι γελοίο».

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε και ποια θα είναι η παίκτρια των Μαχητών που θα φύγει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivorgreece surrvivor2 Survivor Survivor2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ