Βίντεο: Η ευτυχία του να είσαι single -Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - iefimerida.gr

Βίντεο: Η ευτυχία του να είσαι single -Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ημέρα προσφέρεται για όνειρα. Για μια ρομαντική σχέση και, ει δυνατόν, με ευτυχή κατάληξη. Οι έρευνες πάντως άλλα δείχνουν. Οσοι επιλέγουν να παραμείνουν «ελεύθεροι», δεν είναι ούτε δυστυχείς, ούτε μοναχικοί. Το αντίθετο.

Εχουν περισσότερους φίλους, καλύτερες και πιό στενές σχέσεις με τους συγγενείς τους. Ολα αυτά δηλαδή που κάνουν την ζωή μας πιό ευτυχισμένη και πιό ολοκληρωμένη.

Μάλιστα κοινωνικοί επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες- μετά απο μελέτη 13.000 ζευγαριών- υποστηρίζουν οτι όσοι επιλέγουν να είναι singles, έχουν καλύτερη φυσική υγεία, μεγαλύτερη αυτονομία και είναι και πιο δημιουργικοί.

«Η κλασική αφήγηση οτι όσοι είναι «ελεύθεροι» το μόνο που ψάχνουν είναι να βρούν ένα ταίρι για να ευτυχήσουν είναι απλά ένας μύθος» λέει στο TEDEX η ψυχολόγος DePaulo απο το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βαλεντίνος single
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ