ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ - iefimerida.gr

ΝΔ κατά Τσίπρα: Αυτό θα έπρεπε να πει στον Γιλντιρίμ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα δηκτικό σχόλιο πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθετούνται για την τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογό του μετά το νέο συμβάν στην περιοχή των Ιμίων.

Σημειώνουν πως η Πειραιώς αξιολογεί ως θετικές τις ενέργειες για την αποκλιμάκωση της κρίσης, ωστόσο θα περίμεναν από τον κ. Τσίπρα να δήλωσει στον Μπιναλί Γιλντιρίμ κάτι αυτονόητο: «Οτι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και ότι τα Ιμια είναι ελληνικά».

«Η ΝΔ θεωρεί θετικές τις ενέργειες για την αποκλιμάκωση της χθεσινής έντασης στο Αιγαίο, αλλά θα περίμενε από τον κ. Τσίπρα να δηλώσει στον Τούρκο ομόλογό του, κάτι αυτονόητο: Οτι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και ότι τα Ιμια είναι ελληνικά, κάτι που όπως διαφαίνεται από τις κυβερνητικές διαρροές απέφυγε να τονίσει ο Ελληνας πρωθυπουργός στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον κ. Γιλντιρίμ», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ