Μαραθώνια η συνάντηση Νίμιτς με Κοτζιά-Ντιμιτρόφ -Πάνω από 5 ώρες συζητούσαν - iefimerida.gr

Μαραθώνια η συνάντηση Νίμιτς με Κοτζιά-Ντιμιτρόφ -Πάνω από 5 ώρες συζητούσαν

Οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και ΠΓΔΜ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαραθώνια ήταν η συνάντηση του Νίκου Κοτζιά και του Νικολά Ντιμιτρόφ, με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στη Βιέννη.

Επειτα από το τετ α τετ που είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και ΠΓΔΜ το βράδυ της Δευτέρας, ακολούθησε την Τρίτη η κοινή συνάντησή τους με τον Νίμιτς, που κράτησε σχεδόν πέντε ώρες.

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας), ακολούθησε κοινό γεύμα εργασίας το μεσημέρι και συνεχίστηκε, για να ολοκληρωθεί στις 17:40, σύμφωνα με το ΑΠΕ, χωρίς να γίνουν δηλώσεις.

Οι δύο υπουργοί συμφώνησαν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, σε συνέχεια μιας εποικοδομητικής συζήτησης στο πλαίσιο των προσπαθειών εξεύρεσης μιας αμοιβαία αποδέκτης λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, ανακοίνωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ