8 εστιατόρια στην Αθήνα ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

8 εστιατόρια στην Αθήνα ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να μη σας βρίσκει σύμφωνους, αλλά σίγουρα δεν θα διαφωνήσετε με τη ρήση ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που αρκετά εστιατόρια στην πόλη σκοπεύουν να γιορτάσουν την ημέρα με ειδικά μενού. Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν είστε φαν της εν λόγω γιορτής, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας, μπορείτε την Τετάρτη χωρίς δικαιολογίες να κανονίσετε μια ωραία έξοδο και να απολαύσετε υπέροχα μενού αγάπης.

1) Σπονδή

Ο σεφ του Spondi Restaurant Άγγελος Λάντος μαζί με την ομάδα του, ετοίμασαν για εσάς και τους αγαπημένους σας ένα μοναδικό Valentine’s Day Menu, με έμπνευση από τον γαλλικό ρομαντισμό, που θα σας εκπλήξει: φουά γκρά, τοπιναμπούρ με τρούφα, λαβράκι με μανιτάρια πλευρώτους, τούρτα λαγού και λευκή σοκολάτα του «Αγίου Βαλεντίνου».

Δείτε 7 ακόμα εστιατόρια στην Αθήνα ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ