«Φόρεσα αυτό το φόρεμα και ήμουν ευτυχισμένη» -Ενα κορίτσι πετάει από πάνω του την ανασφάλεια χρόνων [εικόνες] - iefimerida.gr

«Φόρεσα αυτό το φόρεμα και ήμουν ευτυχισμένη» -Ενα κορίτσι πετάει από πάνω του την ανασφάλεια χρόνων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι ένα: να τον αγαπήσεις γι’αυτό που είναι.

Οταν χτίσεις μια δυνατή σχέση μαζί του, τίποτα δεν είναι ανέφικτο και όλα θα περνούν. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που αποκτάς που από τη μια ημέρα στην άλλη. Χτίζεται κάθε στιγμή, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής σου. Οταν καταφέρεις να την κάνεις δική σου, τότε κανείς δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει να ζεις όπως θες. Αυτές οι σκέψεις δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό της 18χρονης Ashlie Bautista: μια ανάρτησή της στο Twitter έγινε viral και όχι άδικα. Η ίδια πόζαρε με ένα φόρεμα που θεωρούσε μέχρι πρότινος «απαγορευτικό» για το σώμα της.

Λένε ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που έχουμε επιλέξει. Η Ashlie Bautista με τη βοήθεια των φίλων της έκανε μια εμφάνιση που δεν θα τολμούσε να κάνει εύκολα.

Ξεπέρασε το φόβο της για τη γνώμη των άλλων και κατάλαβε ότι ο βασικότερος κριτής της ζωής της είναι ο εαυτός της.

Οι φωτογραφίες και το μήνυμα της Ashlie που έγιναν viral, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BODY POSITIVITY σώμα νεαρή γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ