Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση με καρό παλτό στο Εδιμβούργο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση με καρό παλτό στο Εδιμβούργο [εικόνες]

markl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζουν την μίνι περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και μόλις σήμερα έφτασαν στο Εδιμβούργο.

Το ζευγάρι, αφού επισκέφτηκε την Ουαλική πρωτεύουσα του Κάρντιφ τον Ιανουάριο, σήμερα προσγειώθηκε στη Σκωτία και, όπως ήταν φυσικό, το κοινό τούς καλωσόρισε.

Στην πρώτη επίσημη επίσκεψή τους στην πρωτεύουσα της Σκωτίας η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν ένα γεμάτο πρόγραμμα με πράγματα που είχαν να κάνουν εκεί, όπως να ρίξουν μια βολή με το One O'clock Gun.

Πρόκειται για ένα κανόνι στην κορφή του κάστρου του Εδιμβούργου σε μια ιστορική τοποθεσία. Φτάνοντας στην ιστορική θέση, το ζευγάρι χαμογελούσε συνεχώς καθώς χαιρετούσε το πλήθος που βρισκόταν εκεί για να τους συναντήσει από κοντά.

H Μέγκαν και ο Χάρι κουβέντιασαν μαζί τους, ενώ για άλλη μια φορά η κομψότητα της νεαρής μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα, έκανε αίσθηση.

Διάβασε για την πιο κομψή εμφάνιση της Meghan Markle στο Εδιμβούργο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ εμφάνιση παλτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ