Ολοι οι εμπλεκόμενοι εκτός του Πικραμμένου θα μιλήσουν στη Βουλή για την προανακριτική Novartis - iefimerida.gr

Ολοι οι εμπλεκόμενοι εκτός του Πικραμμένου θα μιλήσουν στη Βουλή για την προανακριτική Novartis

Ποιοι από τους εμπλεκομένους θα μιλήσουν στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για τη Novartis /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επόμενη βδομάδα ξεκινά η κοινοβουλευτική μάχη για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής όσον αφορά την υπόθεση Novartis.

Η Βουλή δεν έχει καταλήξει ακόμα εάν η συνεδρίαση θα είναι μονοήμερη ή διήμερη, αν δηλαδή θα γίνει μόνο την Τετάρτη 21Φεβρουαρίου ή θα ξεκινήσει από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση των 10 πολιτικών προσώπων εάν θα μιλήσουν στην Ολομέλεια ή θα στείλουν γραπτά υπομνήματα όπως τους δίνει το δικαίωμα η διαδικασία.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, από τους μη βουλευτές έχουν δηλώσει ότι θα μιλήσουν στην Ολομέλεια ο Ευρωπαίος επίτροπος και πρώην υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμοπουλος, ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, αλλά και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Το λόγο θα λάβει και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι θα λάβουν τον λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μάριος Σαλμάς.

Για τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να στείλει γραπτό υπόμνημα με τις απόψεις του.

Πάντως τα στελέχη της Βουλής χρονομετρούν ακόμη τους χρόνους ομιλίας των εμπλεκομένων αλλά και των βουλευτών και των πολιτικών αρχηγών που θα πάρουν μέρος στη διαδικασία, προκειμένου να καταλήξουν εάν τελικά η συνεδρίαση θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προανακριτική Βουλή Ομιλίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ