Απίστευτο: Η γραμματέας του Φρουζή, ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Η γραμματέας του Φρουζή, ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια η γραμματέας του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η γραμματέας του πρώην ισχυρου άνδρα της Novartis είχε κληθεί να καταθέσει την ίδια ώρα στον εισαγγελέα Διαφθοράς και η άγνωστη δικηγόρος της πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου του 2018, όπως ανέφεραν σήμερα δικαστικές πηγές.

Τη μήνυση εναντίον της Μ.Μ. είχε υποβάλει ο γιος του Φρουζή, Δημήτρης, για «απάτη με υπολογιστή κατ' εξακολούθηση». Αλλά και από την πλευρά Φρουζή δεν εμφανίστηκε κανείς, αφού ο μηνυτής μέσω του δικηγόρου του δήλωσε ότι αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, ενώ ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Φρουζής, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis δηλαδή, δεν μπορούσε να παραστεί αφού την ίδια ώρα ήταν ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Και το ερώτημα είναι πώς αποκαλύπτεται ότι η γραμματέας του Φρουζή είναι αυτή που έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, αφού υποτίθεται ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας.

Μάλιστα, το όνομά της (Μαρία Μαραγγέλη) αλλά και η φωτογραφία της κυκλοφορούν στα ρεπορτάζ καναλιών και εφημερίδων.

Η δικηγόρος της κ. Μαραγγέλη, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να είναι μια εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που έχει κατονομαστεί ως «Μάξιμος Σαράφης», προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο όπου βεβαιώνεται ότι η κατηγορούμενη κλήθηκε να καταθέσει σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για το 2/11/2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νοβάρτις Φρουζής γραμματέας Φρουζή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ