Η Μπλέικ Λάιβλι έχασε και τα 28 κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο σέξι από ποτέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μπλέικ Λάιβλι έχασε και τα 28 κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο σέξι από ποτέ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μπλέικ Λάιβλι είναι από τις ακομπλέξαριστες διάσημες που χαίρονται την εγκυμοσύνη τους και δεν σκέφτονται μόνο τα κιλά τους.

Η ίδια άλλωστε το απέδειξε χτες με αυτή την δημοσίευση, αποκαλύπτοντας πως στην δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε 28 ολόκληρα κιλά.

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρης της, Ινες, τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε δεν βιάστηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Μπλέικ Λάιβλι δημοσίευσε χτες στο Instagram fωτογραφία της από το γυμναστήριο, παρέα με τον personal trainer της Don Saladino, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να χάσει σχεδόν 28 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη μέσα σε έναν χρόνο και δύο μήνες.

«Όπως φαίνεται δεν μπορείς να χάσεις τα 28 κιλά που πήρες στην εγκυμοσύνη απλώς χαζεύοντας στο Instragram και με το να αναρωτιέσαι γιατί δεν μοιάζεις σαν όλα αυτά τα μοντέλα για μπικίνι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις 12 Φεβ, 2018 στις 9:04 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπλέικ Λάιβλι Εγκυμοσύνη κιλά instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ