Ο Ντάνος απαντά στον Μπεγνή: Καλά έκανε και το σχολίασε αρνητικά - iefimerida.gr

Ο Ντάνος απαντά στον Μπεγνή: Καλά έκανε και το σχολίασε αρνητικά

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποικίλα ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή του νικητή του «Survivor 1» στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ», όταν αυτή έγινε γνωστή.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη επιλογή του γνωστού σκηνοθέτη, ήταν και ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά «Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν είχε αφήσει ασχολίαστη τη συγκεκριμένη δήλωση και είχε απαντήσει στον ηθοποιό, αναφέροντας πως ο Ντάνος τους έκανε «κλικ».

Ο μόνος όμως που δεν είχε μέχρι τώρα πάρει θέση στην... κόντρα, ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο δημοφιλής πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του «Cabaret» στο Θέατρο Παλλάς. Μάλιστα, στην ίδια πρεμιέρα παρευρέθηκε και ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Ντάνος, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του κ. Μπεγνή είπε χαρακτηριστικά: «Δεν τον είδα, αλλά εμένα τι μου το λέτε; Καλά έκανε και το σχολίασε αρνητικά. Υπάρχουν και άλλοι που το σχολίασαν θετικά. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε, αλλά κακώς το αναπτύσσουμε τόσο πολύ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ