ΝΔ για Ρουβίκωνα: Γιατί έγιναν προσαγωγές; Οταν επιτέθηκαν στη Βουλή έφυγαν με περιπολικά - iefimerida.gr

ΝΔ για Ρουβίκωνα: Γιατί έγιναν προσαγωγές; Οταν επιτέθηκαν στη Βουλή έφυγαν με περιπολικά

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια δηκτική ανακοίνωση η ΝΔ σχολιάζει τη νέα «ακτιβιστική ενέργεια», όπως σημειώνει ειρωνικά, του Ρουβίκωνα, αλλά και το γεγονός πως αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές.

Η νέα «ενέργεια» του Ρουβίκωνα, σημειώθηκε σε εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΒΕΑ, όπου ομιλητής ήταν ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τακαλώτος.

Μέλη της συλλογικότητας παρενέβησαν την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο κ. Τσακαλώτος, σηκώθηκαν και άρχισαν να πετάνε τρικάκια ενώ φώναζαν παράλληλα συνθήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως 2-3 άτομα πλησίασαν το έδρανο που απηύθυνε ομιλία ο υπουργός Οικονομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τoν “ακτιβισμό” του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος.

Σε ανάλογες “ακτιβιστικές ενέργειες” στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση.

Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ