Τα media βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών -Τη συγκρίνουν με την Τζολί και τη Λίμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα media βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών -Τη συγκρίνουν με την Τζολί και τη Λίμα [εικόνες]

Η Αναστάζια Μπριζγκάλοβα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το curling μπορεί να μην είναι το πιο δημοφιλές χειμερινό ολυμπιακό άθλημα, αλλά φαίνεται πως θα κερδίσει πολλούς θαυμαστές χάρη σε μια πολύ γοητευτική διαγωνιζόμενη.

Τα media βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών -Τη συγκρίνουν με την Τζολί και τη Λίμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Ρωσίδα Αναστάζια Μπριζγκάλοβα, 25 ετών, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεατών που παρακολουθούν τους χειμερινούς αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, όχι μόνο χάρη στην ανδρεία της στον πάγο, αλλά και από το σαγηνευτικό της βλέμμα, το οποίο μάλιστα κάποιος περιγράφοντας αναφέρει πως «μπορεί να κάψει ένα σεντόνι και να κάνει τρύπες σε αυτό μόνο με τα μάτια της».

Μάλιστα, οι θαυμαστές της στο Twitter, τη συγκρίνουν με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, όπως την Αντριάνα Λίμα, την Μέγκαν Φοξ αλλά και την Αντζελίνα Τζολί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) στις 19 Ιούλ, 2017 στις 1:07 μμ PDT

Τα media βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών -Τη συγκρίνουν με την Τζολί και τη Λίμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αθλήτρια παντρεύτηκε το σύντροφό της στο curling Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι τον Ιούνιο του 2017 και απόλαυσαν έναν ηλιόλουστο μήνα του μέλιτος στην Ισπανία.

Τα media βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών -Τη συγκρίνουν με την Τζολί και τη Λίμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Αναστάζια αποφάσισε να ασχοληθεί μετο άθλημα το 2009, μετά από διαφήμιση που είδε για ένα curling club και έχει πτυχίο από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Υγείας.

Εκτός όμως από το curling, η 25χρονη ασχολείται με την άρση βαρών στο γυμναστήριο και το βόλεϊ, και ποζάρει με μαγιό στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) στις 19 Ιούν, 2017 στις 9:08 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ