Ο σύμβουλος έκδοσης της Αυγής δικαιολόγησε την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Ο σύμβουλος έκδοσης της Αυγής δικαιολόγησε την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρθρογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» Δημήτρης Χρήστου μιλώντας στον ΣΚΑΪ δικαιολόγησε την επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν είναι απλά η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, είναι μια επιχειρηματίας, και κυρίως αυτό που ενόχλησε την κοινωνία, αν την ενόχλησε, που φαντάζομαι προκάλεσε αυτή την αντίδραση με τα γκαζάκια, που δεν ήταν σε κάποιο κατάστημα αλλά στα γραφεία της εταιρείας, που σημαίνει ότι δεν πάνε πελάτες εκεί για να πει κανείς ότι τρομοκρατούνται, είναι πως έχει δυο οφσορ εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους, αυτό σε περιόδους κρίσης…», ανέφερε αρχικά, προτού τον διακόψει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου.

«Αν ήταν μια απλή γυναίκα σε μια πετυχημένη επιχείρηση δε θα υπήρχε πρόβλημα», είπε επίσης ο κ. Χρήστου και μίλησε για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα».
Βέβαια ο κ.Χρήστου καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση της κηρίας Μαρέβας Μητσοτάκη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ