Αυτοψία Κουτσούμπα στο Ελληνικό, τι ζήτησε από τον δήμαρχο - iefimerida.gr

Αυτοψία Κουτσούμπα στο Ελληνικό, τι ζήτησε από τον δήμαρχο

φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, συναντήθηκε σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ και ο Θ. Λιάπης, δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κουτσούμπας είχε την ευκαιρία να ακούσει τις θέσεις του δημάρχου σχετικά με την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τη μέχρι τώρα πορεία υλοποίησης του σχεδιασμού της κυβέρνησης.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για την επένδυση, τις επιπτώσεις για τον λαό τόσο των γύρω δήμων, όσο και συνολικότερα του λεκανοπεδίου της Αττικής και υπεραμύνθηκε των αιτημάτων των κατοίκων και ιδιαίτερα των φορέων της περιοχής, όπως π.χ. συλλόγων ΑμεΑ, που μέχρι σήμερα δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για το πρόβλημα της μετεγκατάστασης που έχει προκύψει από την επένδυση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ