Οδηγός ταξί «πήγε βόλτα» τροχονόμο πάνω στο καπό για να αποφύγει κλήση! [βίντεο] - iefimerida.gr

Οδηγός ταξί «πήγε βόλτα» τροχονόμο πάνω στο καπό για να αποφύγει κλήση! [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια αλλόκοτη σκηνή εκτυλίχθηκε σε αυτοκινητόδρομο του Βιετνάμ, όταν ένας οδηγός ταξί πάτησε γκάζι για να αποφύγει μια κλήση σέρνοντας τον τροχονόμο, που σκαρφαλώσει στο καπό.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό ενός ΙΧ στο Ανόι.

Ο τροχονόμος προσπάθησε νωρίτερα να κόψει κλήση για παράνομη στάθμευση σε προάστιο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, αλλά ο οδηγός αποφάσισε να πατήσει γκάζι προτού του επιδοθεί η κλήση. Στην προσπάθειά του να τον σταματήσει ο τροχονόμος πήδηξε στο καπό του ταξί, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα προς τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Ανόι με τη βόρεια επαρχία Τάι Νγκουγιέν. «Ο κόσμος ούρλιαζε στον ταξιτζή να σταματήσει», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Ένα περιπολικό προσπάθησε να κυνηγήσει το ταξί, αλλά δεν κατάφερε να το προλάβει κι έτσι η περιπέτεια του τροχονόμου, που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, συνεχίστηκε για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι που ο οδηγός ταξί σταμάτησε κι έτσι γλίτωσε. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν η αστυνομία κατάφερε τελικά να συλλάβει τον οδηγό του ταξί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βιετνάμ Ανόι ταξί τροχονόμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ