Λιποθύμησε λόγω υπερκόπωσης η Ευαγγελία Αραβανή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Λιποθύμησε λόγω υπερκόπωσης η Ευαγγελία Αραβανή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερκόπωση έπαθε η Ευαγγελία Αραβανή και διεκομίσθη στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, μία μέρα μετά το τρίτο live του DWTS.

Αρχικά η ίδια μόνη της είχε αποκαλύψει στο live του Dancing with the stars την Παρασκευή πως ήταν άρρωστη και μάλιστα έτρεμε κατά την διάρκεια του show.

Λιποθύμησε λόγω υπερκόπωσης η Ευαγγελία Αραβανή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Κάποια στιγμή εγώ έτρεμα, γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ καλά. Είμαι λίγο αρρωστούλα. Ένιωθα λίγο κρύο στο πλατό. Είπα πώς δεν θα την βγάλω καθαρή. Μετά πήρα τα φαρμακάκια μου και συνήλθα. Ένιωθα μια ζαλάδα και μια καταρροή, αλλά τα καταφέραμε. Δεν γλίτωσα κι εγώ... Το έχω τρεις μέρες και νόμιζα ότι θα περάσει μέχρι σήμερα...».

Η ίδια όμως το Σάββατο πήγε στο νοσοκομείο, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφία, χωρίς όμως να εξηγεί τι ακριβώς της συνέβη.

Απάντηση στο ερώτημα έδωσε ο Κώστας Τσούρος στο Πρω1νο, ο οποίος ανέφερε πως η παρουσιάστρια έπαθε υπερκόπωση, αλλά και οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να κλείσει η φωνή της.

«Την Παρασκευή έγινε αυτό. Αισθάνθηκε καλύτερα το Σάββατο και βγήκε για ποτό με τις φίλες της και λιποθύμησε. Έπαθε υπερκόπωση. Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε. Της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη. Έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα, έκλεισε η φωνή της», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα η ίδια η Ευαγγελία με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που ανησύχησε για την υγεία της και διαβεβαίωσε πώς είναι πολύ καλά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις 11 Φεβ, 2018 στις 3:45 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ Dancing With The Stars dwtsgr DWTS dwts2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ