Στο τέλος της εβδομάδας η συνάντηση Αναστασιάδη-Σπέχαρ - iefimerida.gr

Στο τέλος της εβδομάδας η συνάντηση Αναστασιάδη-Σπέχαρ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με την ειδική αντιπρόσωπο του γγ των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, για διερεύνηση των πιθανοτήτων επανάληψης των συνομιλιών, θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, είπε ότι ανάλογα με τις εξελίξεις θα συγκληθεί και το Εθνικό Συμβούλιο.

Στο μεταξύ, ο ηγέτης του κυρίου αντιπολιτευόμενου κόμματος, του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στο Κυπριακό και πρέπει να το πείσει για τη συνέπεια στις προσπάθειές του.

Κατηγόρησε, επίσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι θέτει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, πάνω από το συμφέρον του τόπου.

Ανταπαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε σεβασμό στις διαφωνίες και τις διαφορετικές προσεγγίσεις του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ, αλλά παρατήρησε ότι μόλις πριν από μια βδομάδα ο κ. Αναστασιάδης έλαβε νέα ισχυρή εντολή από τον κυπριακό λαό, για συνέχιση των προσπαθειών του στο Κυπριακό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ