Δ. Καμμένος για τα γκαζάκια στη Μαρέβα: Τέτοιου είδους επιθέσεις δηλητηριάζουν το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα - iefimerida.gr

Δ. Καμμένος για τα γκαζάκια στη Μαρέβα: Τέτοιου είδους επιθέσεις δηλητηριάζουν το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Τέτοιου είδους επιθέσεις δηλητηριάζουν το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα και πλήττουν ανεπανόρθωτα τη Δημοκρατία μας, δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας και τρόμου και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές», επισημαίνει ο κ. Καμμένος σε ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καταδικάζω απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τέτοιου είδους επιθέσεις δηλητηριάζουν το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα και πλήττουν ανεπανόρθωτα τη Δημοκρατία μας δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας και τρόμου και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ