Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άμαξα θα παρελάσουν λίγο μετά το γάμο τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι.

Το ζευγάρι, που θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου, θα διανύσει μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων μέσα από την πόλη, προς τέρψιν του πλήθους που θα παραβρεθεί από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αυτής, θα περάσουν μέσα από έξι δρόμους, προτού φτάσουν στο Κάστρο των Γουίνσδορ, σύμφωνα με τις νέες λεπτομέρειες για το γάμο που ανακοινώθηκαν σήμερα από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Το ζευγάρι θα δώσεις τους γαμήλιους όρκους του μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι.

Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η εκκλησία που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο 33χρονος Χάρι θα είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας στη σύγχρονη εποχή που θα παντρευτεί στην Εκκλησία της Αγγλίας με μία διαζευγμένη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το παλάτι του Κένσινγκτον, η τελετή θα διαρκέσει μία ώρα, αρχίζοντας στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στη μία. Στη συνέχεια, οι πολίτες θα μπορέσουν να απολαύσουν τους νεόνυμφους καθώς θα κάνουν μία βόλτα με άμαξα από το Κάστρο Windsor και πίσω.

Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 3



Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Στην επιστροφή τους, ο Χάρι και η Μέγκαν θα παραβρεθούν στην δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο St. George's Hall και το απόγευμα ο πρίγκιπας Κάρολος θα κάνει ένα πάρτι για το ζευγάρι και τους στενούς τους φίλους και την οικογένεια, όπως είχε κάνει και στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ το 2011.

Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Εκπρόσωπος του παλατιού, δήλωσε πως το «σύντομο ταξίδι» του Χάρι και της Μέγκαν θα «δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να συγκεντρωθούν γύρω από το κάστρο του Γουίνσδορ και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της σπέσιαλ ημέρας».

Το St George's Hall όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση

Βασιλικές πηγές δήλωσαν στην Daily Mail πως στη δεξίωση μετά το γάμο, θα περιλαμβάνει ένα γεύμα για τα στενά μέλη της οικογένειας, τους φίλους και κάποιους εκπροσώπους φιλανθρωπικών οργανώσεων, που πιστεύεται ότι θα φτάνουν συνολικά τα 300 άτομα, ενώ θα γίνουν και ομιλίες.

Το πρόγραμμα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ -Η βόλτα με την άμαξα και τα πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Το βράδυ χωρίζεται σε δύο μέρη: ένα «ανεπίσημο» δείπνοι για περίπου 350 άτομα, όπου θα ακουστούν περισσότερες ομιλίες, και στη συνέχεια μια λιτή δεξίωση με ένα whisky bar για 550-600 άτομα, σύμφωνα με την βασιλική πηγή.

Το δείπνο θα δοθεί για τον ευρύτερο κύκλο φίλων του ζευγαριού – συμπεριλαμβανομένων, ενδεχομένως, κάποιων συναδέλφων της Μέγκαν από την σειρά «Suits» - καθώς και εκείνων που δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν την τελετή.

Μια άλλη πηγή επιβεβαίωσε πως το παλάτι του Κένσινγκτον, έχει συζητήσει το θέμα της πρόσκλησης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ, που θεωρούνται προσωπικοί φίλοι του πρίγκιπα. Αλλά η παρουσία τους δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Εξυπακούεται πως η στενή οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ θα παραβρεθεί –άγνωστο όμως αν θα δώσουν το παρόν ο ετεροθαλής αδερφός της Τόμας και η αδερφή της Σαμάνθα, που την έχουν επανειλημμένα επικρίνει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ