Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζημιές έχει υποστεί η κεντρική είσοδος του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η επιχείρηση Zeus+Δione, που βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή, δέχθηκε επίθεση με γκαζάκια στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, από την έκρηξη που προκάλεσε ο εμπρηστικός μηχανισμός -ο οποίος αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό- προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο του κτιρίου και μικρές υλικές ζημιές.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 0
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 1
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 2
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 3
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 4
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 5

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης ήρθε στο φως. Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας:

Οργισμένη αντίδραση Κυριάκου Μητσοτάκη

Με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Μαρέβας.

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν εμένα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, και τόνισε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Και η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη | iefimerida.gr 6

«Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό...»

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό... Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει άλλη σύζυγος πολιτικού στην νεώτερα ιστορία που να έχει στοχοποιηθεί όσο η Μαρέβα Μητσοτάκη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση καθώς όπως είπε βλέπουν ποιον δεν συμπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια του επιτίθενται.

Καταδίκασε λακωνικά την επίθεση το Μέγαρο Μαξίμου

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε με... επίθεση

Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο γκαζάκια μαρεβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ