Survivor 2: Οι Διάσημοι ζόρισαν τους Μαχητές για τα κρεβάτια [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Οι Διάσημοι ζόρισαν τους Μαχητές για τα κρεβάτια [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook- Survivor Greece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στωματσάδα κάτω από τα αστέρια στην Καραϊβική δελέασε και πείσμωσε Μαχητές και Διασήμους χθες...

Το έπαθλο άνεσης χθες στο Survivor 2 ήταν κανονικά κρεβάτια με μαξιλάρια για την ομάδα που θα κέρδιζε.

Οι διάσημοι που είχαν κερδίσει sleeping bag την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αναγκάστηκαν να τα δώσουν πίσω στην παραγωγή, δεν μπορούσαν να κοιμηθούν στο σανίδι πλέον, μιας και είχαν συνηθίσει κι έτσι το έπαθλο αυτό θα ήταν μία λύση στο πρόβλημα τους.

Το αγώνισμα ήθελε ταχύτητα και δύναμη, καθώς οι παίκτες έπρεπε να περάσουν εμπόδια, να σκαρφαλώσουν, να βουτήξουν, να συρθούν στο χώμα και εν τέλει χτυπήσουν ένα κύβο με μία μικρή μπάλα μέχρι να την ρίξουν κάτω από το ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι.

Από την αρχή, οι Μαχητές φάνηκαν να είναι πιο συγκεντρωμένοι παίρνοντας εύκολα και γρήγορα το προβάδισμα και κάνοντας ακόμη και το 8-2 στο παιχνίδι.

Και εκεί που φαινόταν παιχνιδάκι η νίκη για τους Μαχητές, οι Διάσημοι ξύπνησαν και με εκπληκτικές εμφανίσεις από τον Γιάννη Τσίλη και την Μαρία Σαμαρίνου κυρίως (αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες) ήρθε η ανατροπή!

Οι Διάσημοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τους Μαχητές και να τους κάνουν να ιδρώσουν, αφού έφθασαν στο 9-9!

Ετσι, το παιχνίδι παίχτηκε στον διπλό τελικό, όπου κατάφεραν να επικρατήσουν οι Μαχητές οι οποίοι έπαιζαν με την Μελίνα στο σπριντ και τον Ηλία στο στόχο. Οι Διάσημοι έπαιζαν με την Κατερίνα Δαλάκα στο σπριντ και με τον Γιάννη Τσίλη στο στόχο. Ωστόσο, ο Ηλίας φάνηκε πιο συγκεντρωμένος και καθάρισε το παιχνίδι, κερδίζοντας τα κρεβάτια για την ομάδα του.

Ετσι, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να πάρουν την εκδίκηση που ήθελαν καθώς μπορεί να κέρδισαν, ο αγώνας όμως κατέληξε σε ντέρμπι. Στο αμέσως προηγούμενο αγώνισμα οι Διάσημοι είχαν κερδίσει τους Μαχητές με 9-1 και οι τελευταίοι ήλπιζαν ότι χθες θα πάρουν την εκδίκησή τους... Δεν τα κατάφεραν όμως...

Η Ολγα Φαρμάκη δήλωσε μάλιστα στην κάμερα ότι οι Διάσημοι εξέλαβαν την ήττα τους ως νίκη. Και δικαιολογημένα.

Εκτός από αγώνα επάθλου χθες όμως είχε και Κουίζ Καραϊβικής, με έπαθλο τζιζκέικ για τον νικητή και ακόμη τρεις φίλους του. Η νίκη πήγε και πάλι στους Μαχητές...

Κατά τα λοιπά, ο Αγόρου άρχισε να πεινάει, στα κορίτσια των Διασήμων λείπει η Κατερίνα Χαλικιά, ενώ η Μελίνα είδε μια φάλαινα η οποία όμως μπορεί να ήταν και δελφίνι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ