Μητσοτάκης: Ανελέητη η στοχοποίηση της Μαρέβας από τα υπόγεια του Μαξίμου -Δεν τους φοβόμαστε - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Ανελέητη η στοχοποίηση της Μαρέβας από τα υπόγεια του Μαξίμου -Δεν τους φοβόμαστε

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Μαρέβας.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο τον ίδιο. Στην ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει:

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.»

Η ανάρτηση

Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης μαρεβα γκαζάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ