Super League: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2, σε ματς-θρίλερ! - iefimerida.gr

Super League: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2, σε ματς-θρίλερ!

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ματς με τέσσερα γκολ και δυνατές μονομαχίες στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 19'. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βασιλακάκης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Προτό.

Πάντως, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, και συγκεκριμένα στο 28', με διαγώνιο σουτ από τον Μάριν λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Γιαννιώτης!

Το δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Ντιγκινί στο 66'. Ο άσος των Περιστεριωτών δέχθηκε την πάσα από τον Ουάρντα στα αριστερά της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού, «χόρεψε» τον Μποτία και με άψογο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Προτό.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90'. Ο Ζιλέ κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή, ο Γιαννιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Τζούρτζεβιτς, αλλά στην επαναφορά ο Χατζισαφί «έγραψε» το τελικό 2-2.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και 3 από τον ΠΑΟΚ, που παίζει εντός έδρας τη Δευτέρα με τη Λάρισα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ατρόμητος Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ