Συντριβή αεροσκάφους με 71 επιβαίνοντες έξω από τη Μόσχα -Κανένας επιζών [εικόνα] - iefimerida.gr

Συντριβή αεροσκάφους με 71 επιβαίνοντες έξω από τη Μόσχα -Κανένας επιζών [εικόνα]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στις ρωσικές αρχές μετά τη συντριβή αεροσκάφους έξω από τη Μόσχα.

Πρόκειται για ένα An-148 στο οποίο επέβαιναν 71 άνθρωποι (65 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος), της Saratov Airlines, με προορισμό το Ορσκ. Πηγή από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσε ότι υπήρχε ένα παιδί μεταξύ των επιβατών, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.

Μάλιστα, μάρτυρες αναφέρουν ότι το αεροπλάνο εξερράγη στον αέρα και στη συνέχεια κατέπεσε, ενώ έγινε γνωστό πως έχει βρεθεί το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, που θα δώσει και απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας, καθώς και δύο σοροί.

Το γραφείο του Ρώσου εισαγγελέα με αρμοδιότητα στις μεταφορές, δήλωσε ότι οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, που κατέπεσε σε περιοχή της Μόσχας, είναι όλοι νεκροί, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IFAX.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας και επτά λεπτά αργότερα εξαφανίστηκε από το ραντάρ.

«Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες που ελήφθησαν από αυτόπτες μάρτυρες σχετικά με τη συντριβή στην περιοχή Ramenskiy, της περιφέρειας της Μόσχας», δήλωσε στο Sputnik ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης.

DETAILS: #AN148 was manufactured less than 8 yrs ago. It was first operated by Rossiya Airlines, including on intl routes, and then was leased to #SaratovAirlines https://t.co/JOalOs1ZSd pic.twitter.com/MCUy48f3Cx

«Οι αναφορές σημειώνουν πως το αεροσκάφος κατέπεσε έξω από το χωριό Argunovo», είπε πηγή από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης στο Interfax και προσθέτει: «Δεν υπάρχει ελπίδα για το πλήρωμα και τους επιβάτες».

Σύμφωνα με το Sputnik ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για εγκληματική ενέργεια.

Συντριβή αεροσκάφους με 71 επιβαίνοντες έξω από τη Μόσχα -Κανένας επιζών [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά δίκτυα, όπως σημειώνει το Sky News, πως είδαν το φλεγόμενο αεροσκάφος να πέφτει από τον ουρανό.

Συντριβή αεροσκάφους με 71 επιβαίνοντες έξω από τη Μόσχα -Κανένας επιζών [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Συντριβή αεροσκάφους με 71 επιβαίνοντες έξω από τη Μόσχα -Κανένας επιζών [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόσχα αεροσκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ