Αιφνιδιαστική παρέμβαση Μητσοτάκη -Εστειλε μήνυμα ενότητας - iefimerida.gr

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Μητσοτάκη -Εστειλε μήνυμα ενότητας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κοπή πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Αιγάλεω βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που έδωσε, αιφνιδιαστικά, το παρών στην εκδήλωση, έστειλε πολιτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Σε έναν σύντομο χαιρετισμό ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «Δεν πρόκειται να δεχθώ η ιστορία αυτής της παράταξης να διασύρεται από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες».

«Όλα στο φως αλλά με κανόνες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν μας τρομάζουν οι παρακρατικές μέθοδοι ενός καθεστώτος που καταλαβαίνει ότι ψυχορραγεί και θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία», συμπλήρωσε.

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να στείλει σαφές μήνυμα ενότητας κάτι που φάνηκε και με την απόφαση διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου.

Στην εκδήλωση ήταν ακόμα παρόντες οι βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Κουμουτσάκος και Γιακουμάτος και οι Επικρατείας κυρία Κεραμέως και κ. Φορτσάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Αιγάλεω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ