Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον [βίντεο] - iefimerida.gr

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον [βίντεο]

Ο Ισλανδός συνθέτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών, ο Ισλανδός συνθέτης, Γιόχαν Γιόχανσον, που έγινε γνωστός για τη μουσική του σε πολλές ταινίες.

Ο μουσικό και παραγωγός, που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την μουσική στην επική βιογραφία του Στίβεν Χόκινγκ το 2014, βρέθηκε νεκρός στο Βερολίνο την Παρασκευή.

Οι εκπρόσωποί του, η Redbird Music Management, ανακοίνωσαν τα νέα στο Facebook, γράφοντας: «Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, Γιόχαν. Χάσαμε έναν από τους πιο ταλαντούχους και λαμπρούς ανθρώπους που είχαμε το προνόμιο να γνωρίσουμε και να δουλέψουμε. Ας ελπίσουμε η μουσική του να συνεχίσει να μας εμπνέει».

Γνωστός για την ανάμιξη ηλεκτρονικών με κλασικές ενορχηστρώσεις, ο Γιόχανσον ήταν υποψήφιος για όσκαρ και Bafta για την ταινία «Sicario» το 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ