Το Twitter γλεντάει με τα γάντια της ομάδας των ΗΠΑ- Aπό την ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Το Twitter γλεντάει με τα γάντια της ομάδας των ΗΠΑ- Aπό την ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» [εικόνες και βίντεο]

Η ομάδα των ΗΠΑ στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Αγώνων. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι οικείο και διασκεδαστικό βρήκαν όσοι παρακολούθησαν χθες την τελετή έναρξης των Χειμερινών Αγώνων στη Νότια Κορέα.

Το διαδίκτυο, αν μη τι άλλο, πήρε φωτιά για τα γάντια που φορούσαν οι Αμερικανοί αθλητές στην τελετή έναρξης και ο λόγος ήταν πως τα σουέτ γάντια έμοιαζαν εκπληκτικά με εκείνα που φορούσε ο Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία του 1994 «Ηλίθιος και Πανηλίθιος».

Το Twitter γλεντάει με τα γάντια της ομάδας των ΗΠΑ- Aπό την ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η εταιρεία Polo Ralph Lauren είναι ο επίσημος σχεδιαστής για την ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ στην Πιονγκτσανγκ της Νότιας Κορέας. Τα γάντια πωλούνται στο διαδίκτυο για 995 δολάρια, αλλά προς το παρόν, σε περίπτωση που τα αναζητήσετε, είναι εξαντλημένα.

Το Twitter γλεντάει με τα γάντια της ομάδας των ΗΠΑ- Aπό την ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο Ντέιβιντ Λόρεν πάντως, επικεφαλής της εταιρείας στον τομέα της καινοτομίας, χαιρέτισε προηγουμένως την εμφάνιση της ομάδας, αναφέροντας πως αποτελεί μια «γιορτή του αμερικανικού πνεύματος, με ιστορικά κομμάτια που έχουν εκμοντερνιστεί με σύγχρονες λεπτομέρειες και τεχνικε κατασκευής».

Αλλά για πολλούς απλούς ανθρώπους στο διαδίκτυο, ήταν απλώς μια ευχάριστη υπενθύμιση του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος».

Το Twitter γλεντάει με τα γάντια της ομάδας των ΗΠΑ- Aπό την ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» [εικόνες και βίντεο] | iefimerida.gr 2

Όπως έγραψε κάποιος: «Αυτά τα γάντια της ομάδας των ΗΠΑ, είναι βγαλμένα από την ταινία Ηλίθιος και Πανηλίθιος» ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Ξέρω πως τα είχα ξαναδεί κάπου αυτά τα γάντια» και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Η ταινία Ηλίθιος και Πανηλίθιος ενέπνευσε τα γάντια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ