Στίβος: Σούπερ κούρσα της Μπελιμπασάκη στα 400 μ. (52.28) -Επιασε το όριο για το Παγκόσμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Στίβος: Σούπερ κούρσα της Μπελιμπασάκη στα 400 μ. (52.28) -Επιασε το όριο για το Παγκόσμιο [βίντεο]

Η Μαρία Μπελιμπασάκη (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έβαλε... φωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που γίνεται στο ΣΕΦ, με την απίστευτη κούρσα της στον προκριματικό των 400 μέτρων.

Η αθλήτρια από την Κρήτη, επιστρέφοντας έπειτα από επτά χρόνια στο αγώνισμα με το οποίο είχε ξεκινήσει την καριέρα της, έδειξε σαν να μην... έλειψε ποτέ από αυτό. Τερμάτισε σε 52.28, για να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αλλά και για να γίνει η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στα 400 μέτρα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι πέρασαν 14 χρόνια από την τελευταία φορά που κάποια Ελληνίδα είχε τρέξει σε κάτω από 53.00 στο αγώνισμα. Το είχαν καταφέρει το 2004 η Φανή Χαλκιά, που έχει το πανελλήνιο ρεκόρ με 51.68 και η Χρυσούλα Γκουντενούδη (52.65).

Με την επίδοση που σημείωσε, η Μπελιμπασάκη έγινε η ένατη καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο στα 400 μ. για τη φετινή περίοδο του κλειστού στίβου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη δεκάδα περιλαμβάνει έξι Αμερικανίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Μπελιμπασάκη στίβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ