Σαμαράς: Σκευωρία Τσίπρα με ανώνυμους στημένους μάρτυρες -Θα τους πάω μέχρι τέλους - iefimerida.gr

Σαμαράς: Σκευωρία Τσίπρα με ανώνυμους στημένους μάρτυρες -Θα τους πάω μέχρι τέλους

Ο Αντώνης Σαμαράς (Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συκοφάντες να ξέρουν ότι θα τους πάω μέχρι τέλους, διαμηνύει ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας για την υπόθεση Novartis, σε συνέντευξη στα «Νέα».

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μία βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς συνδέει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα με μία «σκευωρία» που βασίζεται, όπως επισημαίνει, σε «ανώνυμους μάρτυρες» και αφήνει βαρύτατες αιχμές για τους χειρισμούς της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

«Όλοι όσοι επιθυμούν "φυγή προς τα μπρος" για τη χώρα με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας», τονίζει ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς Αλέξης Τσίπρας Novartis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ