Στουρνάρας: Υπό καθεστώς εκβίασης μίλησαν οι μάρτυρες εναντίον μου - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Υπό καθεστώς εκβίασης μίλησαν οι μάρτυρες εναντίον μου

Ο Γιάννης Στουρνάρας (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Στουρνάρας εκτιμά ότι οι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis τελούν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης και τους έχει ζητηθεί «να πουν αυτές τις αναίσχυντες συκοφαντίες».

«Με άλλα λόγια, εκτιμώ ότι δεν μιλούν οι μάρτυρες, αλλά μιλούν άλλοι με το στόμα των μαρτύρων», γράφει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος σε άρθρο του στα «Νέα».

Επισημαίνει ακόμη ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ελήφθησαν σκληρά μέτρα μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης, η οποία έπεσε κάτω από το μισό σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. «Η Novartis βεβαίωσε και δεν εξαιρέθηκε από αυτό», σημειώνει.

Συμπεραίνει επίσης ότι πρόκειται για μια στημένη σκευωρία με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση, σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό εις βάρος του τα τελευταία τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Στουρνάρας Novartis μάρτυρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ