Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Ουζουνίδης, τέλος ο Διαμαντόπουλος - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Ουζουνίδης, τέλος ο Διαμαντόπουλος

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θεωρείται ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο πολύ στενός συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη έδωσε το «παρών» στο Κορωπί και ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «πράσινους», έχοντας, μάλιστα, νωρίτερα, ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου -ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Όπως είπε στους ποδοσφαιριστές, θεωρεί ότι ένας κύκλος έκλεισε και όπως τόνισε, εκεί που η ομάδα φαινόταν να βρίσκεται σε αδιέξοδο, οι πιθανότητες, πλέον, είναι υπέρ της, ότι θα σωθεί οικονομικά, μετά τις κινήσεις που έγιναν. Ο κ. Διαμαντόπουλος, πάντως, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και στη συνέχεια θα ρίξει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειώσουμε πως η απόφασή του δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, στην οποία θα συνεχίσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι.

Ερχονται πληρωμές σε παίκτες και υπαλλήλους στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητήριο στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου, όπως είχε υποσχεθεί από χθες, για να ενημερώσει τους παίκτες αλλά και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα χρήματα που τους οφείλονται. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι σύντομα θα καταβληθεί μεγάλος μέρος χρημάτων τα οποία οφείλονται. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους παίκτες ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα έχουν πάρει όλη τη δόση του Οκτωβρίου αλλά και ένα μέρος από την επόμενη δόση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ