Τζανακόπουλος: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι προδιαγεγραμμένη - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι προδιαγεγραμμένη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η έξοδος από τα μνημόνια είναι προδιαγεγραμμένη», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Το ενδιαφέρον των επενδυτών για το ομόλογο ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, κάτι που πιστοποιεί και το γεγονός ότι οι προσφορές ήταν υπερδιπλάσιες από τον στόχο που είχε εξαρχής τεθεί από την ελληνική πλευρά», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι ο Ευρωπαίος επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί, κατέστησε ακόμα σαφέστερο ότι η έξοδος από τα μνημόνια είναι προδιαγεγραμμένη.

Επίσης, κατέστη σαφές ότι δεν υπάρχει στο τραπέζι από κανέναν η πρόθεση για νέο πρόγραμμα. Τρίτον, ότι η μεταμνημονιακή εποπτεία δεν συνιστά ειδικό καθεστώς, αλλά αντίθετα θα είναι μία διαδικασία στη βάση όσων έχουν ακολουθηθεί σε μία σειρά από χώρες καθώς και των γενικών κανόνων που διέπουν τη λειτουργία της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ