Η Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει γιατί φορά πάντα γάντια -Και δεν είναι θέμα στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει γιατί φορά πάντα γάντια -Και δεν είναι θέμα στιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εποχή που μεσουρανούσε στις σαπουνόπερες, το απαραίτητο αξεσουάρ ήταν οι βάτες. Τώρα, το αγαπημένο στοιχείο της Τζόαν Κόλινς είναι τα γάντια.

Η Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει γιατί φορά πάντα γάντια -Και δεν είναι θέμα στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν και η βετεράνος ηθοποιός τα φοράει στο κόκκινο χαλί για περισσότερο από 6 δεκαετίες, δεν το κάνει πλέον ως fashion statement, αλλά ως ένα εμπόδιο για να αποφύγει τη γρίπη.

Μάλιστα, η 84χρονη πλέον ηθοποιός της σειράς «Δυναστεία» θέλει τόσο πολύ να αποφύγει τα μικρόβια, που αρνείται να χαιρετήσει κάποιον με ένα φιλί στο μάγουλο.

Η Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει γιατί φορά πάντα γάντια -Και δεν είναι θέμα στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη αυτή, αφότου κόλλησε ίωση σε μια πτήση από το Ντουμπάι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Γράφοντας στο περιοδικό Spectator, η Τζόαν Κόλινς είπε πως κόλλησε το λιγότερο σοβαρό «αλλά εξίσου απαίσιο» στέλεχος B παρόλο που είχε κάνει το εμβόλιο της γρίπης. Παρ’ όλα αυτά τα κατάφερε και εμφανίστηκε στο σόου της «An Evening with Dame Joan Collins» στο Ντουμπάι.

Η Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει γιατί φορά πάντα γάντια -Και δεν είναι θέμα στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όπως έγραψε: «Η παράσταση έπρεπε να γίνει γι’ αυτό και ανέβηκα στη σκηνή και κατάφερα να την ολοκληρώσω, παρά το γεγονός ότι έβηχα συνέχεια. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου στο Λονδίνο, έτρεξα κατευθείαν στο κρεβάτι μου με τα πλευρά μου να πονάνε από τον επίμονο βήχα. Έμεινα κλινήρης για περίπου 15 ημέρες, και έχασα πολλά διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα πάρτι και νόμιζα πως το τέλος ήταν πολύ κοντά (Είμαι ηθοποιός, πρέπει να περιμένετε κάποιο δράμα). Τώρα φοράω γάντια πάντα για να προστατευτώ από τα μολυσματικά μικρόβια – μπορεί να φαίνεται εκκεντρικό αλλά περιμένετε μέχρι να με δείτε με χειρουργική μάσκα. Αποφεύγω να χαιρετήσω κάποιον δια χειραψίας, και σιχαίνομαι να φιλάω και να αγκαλιάζω αγνώστους, σαν να είναι φίλοι μου».

Η ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα είπε επίσης πως σε μια πτήση στο Λονδίνο, μπλόκαρε ακόμη και τον εξαερισμό με μια μονωτική ταινία και σκούπισε το κάθισμα και την οθόνη της τηλεόρασης με απολυμαντικά μαντηλάκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ