Οι Ρώσοι (ξανα) ψηφίζουν σήμερα τον Βλαντιμίρ Πούτιν για πρόεδρο - iefimerida.gr

Οι Ρώσοι (ξανα) ψηφίζουν σήμερα τον Βλαντιμίρ Πούτιν για πρόεδρο

Στις κάλπες σήμερα οι Ρώσοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ρώσοι ψηφοφόροι καλούνται σήμερα στις κάλπες για τις προεδρικές εκλογές.Οι κάλπες άνοιξαν στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος ενώ στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος αναμένεται να γίνουν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα. Όλα δείχνουν πως ο χρόνος για την επιστροφή του Πούτιν στο Κρεμλίνο, έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, του έδιναν τη νίκη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό περίπου 60%.

Μάλιστα, λόγω της έντονης αμφισβήτησης της διακυβέρνησης του, ο Πούτιν εδωσε εντολή να τοποθετηθούν 180.000 κάμερες παρακολούθησης σε 90.000 εκλογικά κέντρα (σε σύνολο 95.000) ώστε να αποφευχθεί η νοθεία στις εκλογές.

Αντίπαλοί του για την προεδρία είναι τέσσερις υποψήφιοι: ο κομμουνιστής Γκενάντι Ζιουγκάνοφ (που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα είναι δεύτερος), ο λαϊκιστής Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο δισεκατομμυριούχος Μιχαήλ Πρόχοροφ και ο κεντρώος Σεργκέι Μιρόνοφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ