Η Νίνα Λοτσάρη δείχνει τις ραγάδες της αλλά ομολογεί ότι έκανε photoshop [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Νίνα Λοτσάρη δείχνει τις ραγάδες της αλλά ομολογεί ότι έκανε photoshop [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ραγάδες που απέκτησε από τις δύο εγκυμοσύνες της, δε δίστασε να δείξει η Νίνα Λοτσάρη αποκαλύπτοντας, ωστόσο, πως έκανε και photoshop.

Η Νίνα Λοτσάρη ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται με μαγιό και χωρίς να διστάσει να κάνει χιούμορ έγραψε:

«Οι όμορφες ραγάδες μου στην κοιλιά (όπως φαίνεται η διχρωμία) από τις εγκυμοσύνες μου και οι κοιλιακοί μου από τις προπονήσεις μιας ζωής δικαιωματικά μου ανήκουν! Τη φωτο την ψήλωσα λίγο όμως και στράβωσε το πλακάκι γαμώτο. Αφιερωμένο στα βαμπίρ που θέλουν να με κατασπαράξουν αύριο μπρρρρ».

#summervibes#photoshooting #photoshoot #calzedonia#woman#singer#performer#actress#ninalotsariοι ομορφες ραγάδες μου στην κοιλια(όπως φαινεται η διχρωμία)απο τις εγκυμοσύνες μου και οι κοιλιακοί μου απο τις προπονήσεις μιας ζωής δικαιωματικά μου ανήκουν!Τη φωτο την ψήλωσα λίγο όμως και στράβωσε το πλακάκι γαμωτοαφιερωμένο στα βαμπίρ που θέλουν να με κατασπαράξουν αύριο μπρρρρ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Lotsari (@ninalotsariofficial) στις 8 Φεβ, 2018 στις 12:40 πμ PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίνα Λοτσάρη μαγιό ραγάδες Photoshop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ