O έφηβος γιος του Στέλιου Κρητικού φωτογραφίζεται ως αντισυμβατικός τσολιάς [εικόνα] - iefimerida.gr

O έφηβος γιος του Στέλιου Κρητικού φωτογραφίζεται ως αντισυμβατικός τσολιάς [εικόνα]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφίσεις, συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, συνεργασία με πρακτορείο μοντέλων: η καριέρα του γιου του ηθοποιού και παίκτη του Survivor 2, Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ-Άγγελου έχει ήδη ξεκινήσει.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Στέλιος Κρητικός περπάτησαν στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στο Ζάππειο, για το fashion show των Celebrity Skin.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει αρκετές φωτογραφίσεις για το μοντέλο. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, o Μιχαήλ Άγγελος δημοσίευσε ένα καρέ από την πιο ανατρεπτική του φωτογράφιση.

Ο Στέλιος Κρητικός, πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο είχε φωτογραφηθεί με τους γιους του για λογαριασμό του περιοδικού Down Town και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Ο Μιχαήλ-Άγγελος πήρε από μένα, αυτό που λένε όλοι, την εξωτερική εμφάνιση. Αν και εγώ τον βλέπω πιο ωραίο από μένα, όπως και τον Άρη. Από άποψη χαρακτήρα, νομίζω πως κανείς δεν μοιάζει σε μένα. Ο Μιχαήλ-Άγγελος αντιμετωπίζει τα πράγματα πιο χαλαρά, είναι πιο cool, ενώ ο Άρης εισχωρεί πιο βαθιά σε οτιδήποτε αναλαμβάνει και του δίνεται. Παρά τη μικρή τους ηλικία, και οι δύο έχουν άποψη για πολλά πράγματα, την οποία εκφράζουν και υπηρετούν. Είμαι πάρα πολύ περήφανος μπαμπάς. Μόνο περήφανος».

Δείτε την ανατρεπτική φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram o γιος του Στέλιου Κρητικού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ