Euroleague: Ματς-φωτιά για τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ - iefimerida.gr

Euroleague: Ματς-φωτιά για τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή περιμένει απόψε τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» (με ρεκόρ 14-7) δοκιμάζονται στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Novasports 2), με στόχο μια νίκη που θα τους δώσει «αέρα» για την κατάκτηση μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στη βαθμολογία, και άρα για το πλεονέκτημα στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Φυσικά, η αποστολή έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς η Ρεάλ (με ρεκόρ 13-8) έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο, ενώ θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα της στη Μόσχα αλλά και στην Ανδόρρα για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι θα κυνηγήσουν και νίκη με διαφορά, για να υπερκαλύψουν το -9 του ΣΕΦ (92-83) και να έχουν πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε, τελικά, στην αποστολή τον Κώστα Παπανικολάου, παρά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αργότερα μέσα στην ημέρα. Διαθέσιμος είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έστω κι αν ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ εκτός παραμένουν οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει στον Ρούντι Φερνάντεθ, ωστόσο από την περασμένη εβδομάδα έχει ξανά στις τάξεις της ομάδας του τον Άντονι Ράντολφ, όχι όμως και τους Σέρχιο Γιουλ και Γκουστάβο Αγιόν, ενώ ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα χάσει όλη τη σεζόν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ